Koska jokainen hetki on kallis

mcare-huoltosopimus apple-laitteille jatkaa takuun jopa 60 kuukauteen takaa kolmen päivän vasteajan huollolle sisältää varmuuskopioinnin ja palautuksen turvaa liiketoimintasi jatkuvuuden

mcaren huoltosopimus apple-laitteille takaa liiketoimintasi jatkuvuuden

Se jatkaa takuun 12 kuukaudesta jopa 60 kuukauteen, takaa kolmen päivän vasteajan huollolle ja sisältää tiedostojen varmuuskopioinnin ja palautuksen.

Apple Authorised Service Provider logo

työelämä on yllätyksiä täynnä

työelämä on yllätyksiä täynnä

Laiterikkoja ja niiden seurannaisvaikutuksia harvoin tulee ajatelleeksi ennen kuin sellainen sattuu omalle kohdalle. Kuinka paljon maksaa jokainen tunti, päivä tai viikko kun yrityksesi avainhenkilö on vailla tietokonetta tai puhelinta? Kun palkka juoksee, mutta työsuorite ei.

Usein ikävät asiat tietokoneiden ja puhelimien kanssa sattuvat kiireiseen aikaan ja juuri kun ei olisi minuuttiakaan hukattavaksi – tärkeä deadline, iso kauppa, palaveri tärkeän asiakkaan kanssa…

Mitä tapahtuu seuraavaksi? Soitto IT-osastolle. Ei vastausta. Ylityöllistetty IT-tukihenkilö on kiireinen ja muidenkin murheita on jo jonossa, joten vauhdilla selvittelemään ratkaisua itse. Etätöissä kotona tai vapaa-ajan asunnolla oman IT-osaston apu ja virallinen Apple-huolto saattavat olla kaukana. Kiirehdit lähimmälle nikkarille ja tiskillä odottavat uudet yllätykset – pitkä ja epämääräinen huoltoaika ja hiukset nostattava hintalappu korjaukselle.

Jos huoltokeikka tuleekin kalliiksi, niin vielä paljon kalliimmaksi tulevat seurannaisvaikutukset. Onneksi näin ei tarvitse tapahtua sinun yrityksesi avainhenkilöille.

Entä jos yritykselläsi olisi mcare SLA+ huoltosopimus
What if your business would have an mcare SLA+ service plan

mcare-huoltosopimus varmistaa yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden. Se turvaa yrityksesi kaikki Apple-laitteet – niin Macit, iPhonet kuin iPadit. Se takaa, että laitteiden elinkaaren aikana ei tule yllätyksiä huoltokustannuksissa eikä kalliita käyttökatkoja laiterikon sattuessa.

ENNUSTETTAVUUTTA JA ERITYISTÄ TURVAA - MARKKINOIDEN KATTAVINPALVELU APPLE-LAITTEILLE ON ULOTTUVILLASI

mcare-huoltosopimus pitää sisällään kolmen päivän vasteajan yrityksesi Mac-tietokoneiden, iPhone-puhelimien ja iPad-tablettien huolloille. Sopimuksen mukainen vasteaika on voimassa myös takuun ulkopuolisten laitevahinkojen korjauksille.

Etätyöläisille tuo mielenrauhaa, kun laitteen saa toimitettua huoltoon lähimmän Postin palvelupisteen kautta- aina ilman logistiikkakulua. Nopea, ammattimainen ja luotettava huoltopalvelu on liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta tärkeää.

apple laitteet